• Din digitale schweizerkniv!
Gudavik
Gullveig
24. august 2019
Eirs
1. november 2020
Eirs
1. november 2020
Gullveig
24. august 2019


Et hedensk åndsfællesskab


Guðavík er et meget aktivt Asatro, Vanetro & Hedensk Åndsfællesskab beliggende på Sjælland.

Denne gæve gruppe mænd og kvinder havde brug for at få lavet alt fra Visuel Identitet og Hjemmeside, til Merchandise, SEO og tilstedeværelse på Sociale Medier. Og vi er p.t. i gang med at udvikle landets største samling af nyttig information om selve troen på deres hjemmeside.

Da vi har med den gamle nordiske mytologi at gøre, så var det også vigtigt, at selve logoet indeholdt en masse symbolik; såsom fødestedet, troen, broderskabet, og lignende.






Wordpress Hjemmeside


At finde nyttig information om asatro online er noget af en opgave, hvor man gennem et utal af mere eller mindre utroværdige hjemmesider ofte må se sig slået, og må ty til bøgerne. Det var motivationen til at udbygge hjemmesiden yderligere, en proces vi p.t. er i gang med.

Jeg har sat alt op, layout af hjemmesidens forskellige undersider, grafik og copy-writing, samt forbindelse til Google Analytics, og ikke mindst Wordfence for at højne sikkerheden på hjemmesiden, og derved dæmme op mod de +100 angreb siden dagligt modtager fra diverse botter og personer med ilde hensigter.




Primær Website Farve
#22AE55
Flag og Merch Farve
#C60C31
Web-Beam Farve
#252525
Headers Playfair Display

Paragraph Roboto



Klæder skal der til


I miljøet er det ikke unormalt, at man viser sin gruppe stolt frem ved fx at bære logoet på t-shirts og lignende. Og dette behov affødte en hel serie af hedensk inspireret merchandise. Herunder er et lille udpluk med hold-trøjen og et par parodier på nutiden, samt et flag.


 
 

 

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL


Jeg søger både freelance og fast arbejde, er det med dig?

Ønsker du et tilbud? Eller har du brug for mig på din payroll?