• Din digitale schweizerkniv!
Eirs
Gudavik
7. januar 2020
Murermester Jannik Dittmann
5. januar 2022
Murermester Jannik Dittmann
5. januar 2022
Gudavik
7. januar 2020


Kropsbehandling for fysisk og psykisk velvære


Eirs er en lille hobby-virksomhed som yder ManuVision Kropsbehandlinger.

Jeg skabte den visuelle identitet på baggrund af ønsker fra ejerne, samt små justeringer. Og har siden fulgt op med at redigere en masse billeder til hjemmesiden og anden brug, same diverse grafisk design, bl.a. da der skulle tryk på en sponsoreret spiller i den danske Ishockey liga.


Wordpress Hjemmeside


Jeg har over 2 omgange designet deres hjemmeside, første gang i 2014 hvor der var brug for at rykke fra en rå-kodet hjemmeside til et CMS. Jeg valgte at sætte dem op i Wordpress.

Jeg har sat alt op, layout af hjemmesidens forskellige undersider, grafik og forbindelse til Google Analytics, og ikke mindst Wordfence for at højne sikkerheden på hjemmesiden, og derved dæmme op mod diverse botter og personer med ilde hensigter.Hvis der skulle annonceres


Da det er en lille hobby-virksomhed har der tidligere ikke været behov for annoncering, da de er ret godt bookede blot ved hjælp af mund-til-mund metoden, men såfremt de skulle ønske at rykke ud i annoncering, så har jeg også skabt et første mock-up på et annonce-koncept. 

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL


Jeg søger både freelance og fast arbejde, er det med dig?

Ønsker du et tilbud? Eller har du brug for mig på din payroll?