• Din digitale schweizerkniv!
Amesto AccountHouse A/S
Herdal Gods
21. december 2018
Herdal Gods
21. december 2018


Simplifying business


Amesto AccountHouse Danmark er en accounting virksomhed som beskæftiger sig med outsourcing af finansielle ydelser til andre virksomheder.

AAHDK er en del af det norske Amesto Group


Wordpress Hjemmeside


Under min tid ved Amesto, var jeg med til at optimere deres forrige hjemmeside, således at den virkede på alle platforme og samtidig optimerede jeg den til at præstere bedre på load-tid, page-engagement og bounce-rate, samt oppe gamet med hensyn til det visuelle look og feel af hele siden.

Senere gennemgik koncernen et totalt brand-skifte og jeg stod i Danmark for dels redigering af virksomhedens Episerver site, samt redesignet af Wordpress hjemmesiderne. Sidstnævnte opgave bød på en komplet opbygning efter designhenvisningen, men i et markant anderledes CMS (koncernen bruger Episerver, AAHDK bruger primært Wordpress).

Til platformen blev der også integreret forskellige systemer, hvilke jeg også stod for at få til at spille sammen, her kan fx nævnes; Google, SiteImprove, HotJar, Facebook Pixel og HR Manager.

Grafik til hjemmesiderne


Rundt på Amesto AccountHouse Danmarks hjemmesider kan der findes mange små grafiske guldkorn, som jeg har været manden bag. Her ses blandt andet download previews til deres produkt brochurer. Hvilke jeg også har lavet fra bunden, ud fra de sparsomme ressourcer jeg havde på det givne tidspunkt.Display Annoncer der virker!


Som en del af mit arbejde som Marketer, havde jeg også en finger med når der skulle annonceres gennem Google Ads, og særligt ved Display Annoncering kunne jeg byde ind med viden om banner-blindness og hvad der egentlig taler til folk, hvilket affødte en +1.200 % lead-forbedring på annoncerne efter det nye look var implementeret, i forhold til de gamle annoncer. 

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL


Jeg søger både freelance og fast arbejde, er det med dig?

Ønsker du et tilbud? Eller har du brug for mig på din payroll?